Aterizarea de urgență din motive de securitate a unui avion Turkish Airlines, a doua în 24 de ore

Aterizarea de urgență din motive de securitate a unui avion Turkish Airlines, a doua în 24 de ore

Un avion al companiei Turkish Airlines, de pe ruta Bangkok-Istanbul, a aterizat marți pe aeroportul din capitala Indiei, New Delhi, în urma unei amenințări cu bombă la bord, după ce luni o altă aeronavă a operatorului turc, de pe ruta Istanbul-Londra, a efectuat o oprire de urgență la Belgrad din cauza descoperirii unui laptop nerevendicat, relatează DPA. Avionul care a aterizat marți de urgență la New Delhi avea 134 de pasageri la bord. Decizia a fost luată în urma descoperirii unei amenințări scrise în toaleta aeronavei, un Airbus A330.

"Pasagerii au fost rugați să evacueze avionul", a spus Hemendra Singh, purtător de cuvânt al Forțelor Centrale de Securitate Industrială din India, potrivit Reuters.

Forțele indiene de securitate au verificat avionul pentru posibile materiale explozive. 'A existat o amenințare cu bombă la adresa zborului Turkish Airlines și de aceea au luat decizia de a ateriza la New Delhi', a precizat un oficial de securitate indian, sub acoperirea anonimatului.

Incidentul a fost confirmat de o purtătoare de cuvânt a Turkish Airlines, care a precizat că nu a fost descoperit niciun dispozitiv explozibil și că toți pasagerii sunt în siguranță.

Potrivit agenției de știri Anadolu din Turcia, un zbor de luni al companiei, de la Istanbul la Londra, a efectuat de asemenea o aterizare de urgență la Belgrad după descoperirea unui laptop nerevendicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante