Australia: opt copii înjunghiați mortal într-o casă, o femeie rănită /TV/

Australia: opt copii înjunghiați mortal într-o casă, o femeie rănită /TV/

Opt copii cu vârste cuprinse între 18 luni și 15 ani au fost găsiți înjunghiați mortal vineri într-o casă din Cairns, oraș de coastă din nordul Australiei, a anunțat postul public de televiziune ABC, adăugând că o femeie a fost descoperită rănită, informează AFP și DPA.

"Detectivii din Cairns au indicat că a avut loc o crimă și au lansat o anchetă asupra morții celor opt copii în această dimineață", a declarat poliția australiană. "În timpul examinării reședinței, poliția a descoperit trupurile copiilor, cu vârste cuprinse între 18 luni și 15 ani", a adăugat poliția.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită rănită.

Poliția australiană nu a confirmat imediat informația difuzată de Australian Broadcasting Corporation că cei opt copii au fost înjunghiați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”