Avionul lui Dmitri Rogozin, deviat prin România pentru a ajunge în Republica Moldova. Ucraina nu a permis trecerea prin spaţiul său aerian

Avionul lui Dmitri Rogozin, deviat prin România pentru a ajunge în Republica Moldova. Ucraina nu a permis trecerea prin spaţiul său aerian

Ucraina nu a permis tranzitul avionului vicepreşedintelui rus Dmitri Rogozin prin spaţiul său aerian, astfel că aeronava va trece prin spaţiul aerian al României pentru a ajunge în Republica Moldova, anunţă oficialul rus, citat de Interfax.

Dmitri Rogozin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se pare că vom merge la Chişinău prin Bulgaria şi România, zborul va dura 4-5 ore. Ucraina nu ne-a permis trecerea prin spaţiul său aerian", a transmis Dmitri Rogozin prin Twitter.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin urmează să aterizeze pe aeroportul din Chişinău, după care se va deplasa la Tiraspol, pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Victoriei.

Zilele trecute, ambasadorul Rusiei la Chişinău a fost convocat la Ministerul moldovean de Externe pentru a oferi explicaţii privind intenţia vicepremierului Dmitri Rogozin, emisar al Kremlinului în dosarul transnistrean, de a se deplasa la Tiraspol.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia