Barack Obama și familia sa au ajuns în Hawaii pentru vacanța de sfârșit de an

Barack Obama și familia sa au ajuns în Hawaii pentru vacanța de sfârșit de an

Familia Obama a ajuns sâmbătă în Hawaii, în Oceanul Pacific, pentru tradiționala vacanță de sfârșit de an, transmite AFP. Președintele american a părăsit Washingtonul vineri, iar după o escală de trei ore la San Bernardino, în California, pentru a se întâlni cu familiile victimelor atentatului de la 2 decembrie, a ajuns pe insula unde s-a născut.

Soția sa, Michelle, și fiicele lor, Malia și Sasha îl însoțesc. De obicei, vacanța în insulele Hawaii durează două săptămâni.

Familia Obama a închiriat din nou o vilă pe malul oceanului la Kailua, la o jumătate de oră de drum de capitala Honolulu, locul de naștere al președintelui american.

Șeful statului este însoțit de numeroși colaboratori și de jurnaliști, care vor urmări de la distanță vacanța prezidențială, unde golful și plimbările în familie constituie activitățile principale. În zilele următoare termometrele vor ajunge până la 27 de grade Celsius.

După alegerea sa la Casa Albă, Barack Obama nu s-a abătut de la această tradiție. În 2012, el a fost nevoit să revină câteva zile la Washington pentru a gestiona o criză bugetară cu Congresul. În acest an, parlamentarii și-au încheiat activitatea la timp, vineri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

4 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

5 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…