Barack Obama și familia sa au ajuns în Hawaii pentru vacanța de sfârșit de an

Barack Obama și familia sa au ajuns în Hawaii pentru vacanța de sfârșit de an

Familia Obama a ajuns sâmbătă în Hawaii, în Oceanul Pacific, pentru tradiționala vacanță de sfârșit de an, transmite AFP. Președintele american a părăsit Washingtonul vineri, iar după o escală de trei ore la San Bernardino, în California, pentru a se întâlni cu familiile victimelor atentatului de la 2 decembrie, a ajuns pe insula unde s-a născut.

Soția sa, Michelle, și fiicele lor, Malia și Sasha îl însoțesc. De obicei, vacanța în insulele Hawaii durează două săptămâni.

Familia Obama a închiriat din nou o vilă pe malul oceanului la Kailua, la o jumătate de oră de drum de capitala Honolulu, locul de naștere al președintelui american.

Șeful statului este însoțit de numeroși colaboratori și de jurnaliști, care vor urmări de la distanță vacanța prezidențială, unde golful și plimbările în familie constituie activitățile principale. În zilele următoare termometrele vor ajunge până la 27 de grade Celsius.

După alegerea sa la Casa Albă, Barack Obama nu s-a abătut de la această tradiție. În 2012, el a fost nevoit să revină câteva zile la Washington pentru a gestiona o criză bugetară cu Congresul. În acest an, parlamentarii și-au încheiat activitatea la timp, vineri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

3 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

4 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

5 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești