Bebeluş de 9 luni, ACUZAT de tentativă de OMOR

Poliţistul care a arestat bebeluşul de 9 luni, împreună cu membrii familiei sale, suspendat

Bebeluşul, pe numele său Mohammad Musa, a fost arestat la începutul lui februarie împreună cu alţi membri ai familiei sale pentru că ar fi aruncat cu pietre împotriva unor reprezentanţi ai unei companii de gaze naturale care efectuau o operaţiune menită să depisteze persoanele care umblaseră la contoarele de gaz la periferia oraşului Lahore (est).

În raportul său, ofiţerul de poliţie Kashif Muhammad a calificat aceste gesturi drept tentativă de omor, forţând circa treizeci de persoane să compară joi în faţa unui tribunal, inclusiv pe bebeluş.

"Toată lumea din tribunal se întreba: cum ar putea să fie implicat un copilaş într-un astfel de caz? Ce tip de poliţie avem noi?", a declarat bunicul copilului, care îl hrănea pe micuţ dintr-un biberon în timp ce răspundea întrebărilor unor reporteri după audiere. Judecătorul a ordonat suspendarea ofiţerului de poliţie în cauză şi eliberarea bebeluşului care va trebui totuşi să compară din nou , săptămâna viitoare, în această speţă.

"Curtea ar fi trebuit pur şi simplu să îl achite pe acest copil nevinovat pentru că vârsta minimă pentru responsabilitatea penală este de şapte ani", a declarat pentru AFP Chaudhry Irfan Sadiq, avocatul familiei.

Pakistanul a mărit anul trecut de la şapte la 12 ani, mai puţin pentru cazurile de terorism, vârsta minimă pentru care poate fi judecată o persoană responsabilă de o infracţiune.

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!