Bebeluş de 9 luni, ACUZAT de tentativă de OMOR

Poliţistul care a arestat bebeluşul de 9 luni, împreună cu membrii familiei sale, suspendat

Bebeluşul, pe numele său Mohammad Musa, a fost arestat la începutul lui februarie împreună cu alţi membri ai familiei sale pentru că ar fi aruncat cu pietre împotriva unor reprezentanţi ai unei companii de gaze naturale care efectuau o operaţiune menită să depisteze persoanele care umblaseră la contoarele de gaz la periferia oraşului Lahore (est).

În raportul său, ofiţerul de poliţie Kashif Muhammad a calificat aceste gesturi drept tentativă de omor, forţând circa treizeci de persoane să compară joi în faţa unui tribunal, inclusiv pe bebeluş.

"Toată lumea din tribunal se întreba: cum ar putea să fie implicat un copilaş într-un astfel de caz? Ce tip de poliţie avem noi?", a declarat bunicul copilului, care îl hrănea pe micuţ dintr-un biberon în timp ce răspundea întrebărilor unor reporteri după audiere. Judecătorul a ordonat suspendarea ofiţerului de poliţie în cauză şi eliberarea bebeluşului care va trebui totuşi să compară din nou , săptămâna viitoare, în această speţă.

"Curtea ar fi trebuit pur şi simplu să îl achite pe acest copil nevinovat pentru că vârsta minimă pentru responsabilitatea penală este de şapte ani", a declarat pentru AFP Chaudhry Irfan Sadiq, avocatul familiei.

Pakistanul a mărit anul trecut de la şapte la 12 ani, mai puţin pentru cazurile de terorism, vârsta minimă pentru care poate fi judecată o persoană responsabilă de o infracţiune.

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing