Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Berlusconi va îngriji pacienţi cu Alzheimer la un centru medical de lângă Milano

Fostul premier italian Silvio Berlusconi va începe la 9 mai munca în interes general, într-un centru medical pentru îngrijirea persoanelor în vârstă cu dizabilităţi situat în apropiere de Milano, după condamnarea definitivă pentru fraudă fiscală.

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Paolo Pigni, directorul centrului de la Cesano Boscono, unde Silvio Berlusconi va desfăşura munca în interesul general o dată pe săptămână, timp de patru ore, a declarat că fostul premier italian va lucra în cadrul secţiei pentru pacienţii cu Alzheimer.

"În conformitate cu acordurile" între părţi - tribunal, centrul medical, Caritas şi Silvio Berlusconi, "fostul premier va sosi la azilul din Cesano Boscono la 9 mai, începând cu ora 09.45", a precizat Paolo Pigni.

Berlusconi va lucra în secţia rezervată persoanelor diagnosticate cu demenţă senilă, în special Alzheimer, unde pacienţii au dimineaţa program de plimbare, lectură, scris şi jocuri.

Fostul premier italian, în vârstă de 77 de ani, a fost condamnat definitiv în august anul trecut la patru ani de închisoare pentru fraudă fiscală, dar trebuie să ispăşească doar unul. Avocaţii săi au cerut ca fostul premier să beneficieze de regimul de muncă de interes general mai degrabă decât să fie arestat la domiciliu, ceea ce îi oferă mai multă libertate de mişcare.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Aș vrea să renunț la job și să facem sex toată ziua”

2 Interesant! Magyar Nemzet: De când Dragnea urmăreşte de după gratii zvârcolirile fostului său partid, Gabriel …

3 „Constat cu tot mai multă acuratețe ce tâlhari nenorociți au condus România! Citiți și voi ce scrie Ștefan Man…

4 AUDIO Pesedist, către un protestatar: „Du-te, bă, muistule, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori…

5 Cifrele sondajului secret al PSD. Ce negocieri duc Ponta, Tăriceanu și Firea

recomandări

Te ia DNA: Gavrila Laurentiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic