Brazilia/accident de autocar: Cel puțin 49 de persoane au murit și alte 10 au fost rănite

Brazilia/accident de autocar: Cel puțin 49 de persoane au murit și alte 10 au fost rănite

Cel puțin 49 de persoane și-au pierdut viața și alte 10 au fost rănite într-un accident de autocar, care a căzut sâmbătă într-o prăpastie în statul brazilian Santa Catarina (sud), potrivit autorităților locale, relatează duminică AFP.

Bilanțul de 49 de morți — 17 bărbați, 24 de femei și opt copii — este încă provizoriu, a declarat pentru AFP un responsabil de la serviciul de presă al executivului regional. Alte 10 persoane care au fost rănite sunt spitalizate, a precizat sursa.

Autocarul, care aparținea unei firme de turism, parcurgea un traseu între Uniao de Victoria, localitate situată în statul vecin Parana, și Guaratuba, pe litoralul atlantic al statului Parana.

El trebuia să aibă la bord 50 de persoane, potrivit listei oficiale, dar, ținând cont de bilanțul accidentului, numărul ocupanților era mult mai mare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...