Casa Albă, închisă după prinderea unui intrus care a sărit gardul (media)

Casa Albă, închisă după prinderea unui intrus care a sărit gardul (media)

Casa Albă a fost închisă joi după ce o persoană a sărit gardul, a informat CNN, adăugând că intrusul a fost prins imediat, relatează Reuters. În ciuda capturării rapide, accesul spre reședința prezidențială era încă restricționat ca măsură de securitate luată de Secret Service care efectua un control amănunțit al zonei, a relatat ABC News precum și alte media americane.

Reprezentanți ai Secret Service nu au putut fi imediat contactați pentru comentarii în legătură cu acest incident.

Incidentul de Ziua Recunoștinței (Thanksgiving Day) survine pe fondul unor măsuri de securitate sporite în Statele Unite și alte țări occidentale în urma atacurilor din 13 noiembrie la Paris care au ucis 130 de persoane. Statul Islamic a revendicat responsabilitatea pentru atacurile ce au vizat o sală de concerte, un stadion și mai multe cafenele, amintește Reuters.

Obama se află la Washington la Casa Albă pentru această sărbătoare în Statele Unite, potrivit programului său public.

Incidentul de joi urmează după măsuri recente luate de Secret Service pentru a îmbunătăți securitatea la Casa Albă. Unele dintre măsuri includ modificări ale gardului pentru a fi mai dificil de sărit peste el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...