Catastrofă aviatică în Egipt: Kremlinul nu exclude nicio ipoteză drept cauză a prăbușirii avionului

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat luni că nu există indicii pentru a exclude vreuna dintre posibilele cauze ale prăbușirii avionului companiei ruse Kogalîmavia, tragedie soldată cu 224 de morți, sâmbătă în deșertul Sinai, transmite Reuters. * Catastrofă aviatică în Egipt: Compania Kogalîmavia crede că avionul s-a prăbușit din cauza unui 'factor extern'

Peskov a răspuns astfel unei întrebări referitoare la posibilitatea unui atac terorist drept cauză a prăbușirii aeronavei ruse.

'Acum nu mai poate fi exclusă nicio variantă', a afirmat reprezentantul Kremlinului, potrivit EFE.

Pe de altă parte, premierul rus Dmitri Medvedev a cerut luni desfășurarea unei anchete cuprinzătoare pentru a elucida circumstanțele prăbușirii avionului companiei ruse Kogalîmavia.

'Sarcina principală este de a ancheta în detaliu ce a cauzat această tragedie', a declarat Medvedev, citat de postul de televiziune public Rossia-24.

Un avion Airbus A321-200 al companiei ruse Kogalîmavia, cunoscută și sub numele de Metrojet, având la bord 224 de persoane, toți ruși cu excepția a trei ucraineni, s-a prăbușit sâmbătă dimineața în deșertul Sinai, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din stațiunea Sharm el-Sheik, cu destinația Sankt-Petersburg. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar