Cel puțin 30 de răniți în urma coliziunii între un tren și un camion în apropiere de Los Angeles

Cel puțin 30 de răniți în urma coliziunii între un tren și un camion în apropiere de Los Angeles

Cel puțin 30 de persoane au fost rănite marți în urma coliziunii între un tren de pasageri și un vehicul, la o trecere de cale ferată în apropiere de Los Angeles (California), relatează media americane, preluate de AFP.

Trei vagoane ale trenului ar fi deraiat în urma coliziunii cu un camion, potrivit poliției locale, relatează și agenția Xinhua.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 05.45 (13.45 GMT), lângă orașul Oxnard, la circa 100 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit postului de televiziune CNN, autoritățile l-au arestat pe șoferul camionului, care și-ar fi abandonat vehiculul în momentul impactului.

Imagini ale televiziunilor americane prezentau mai multe vagoane deraiate, răsturnate peste șine, și camionul în flăcări.

Trenul transporta numeroși navetiști care se duceau la locurile lor de muncă în Los Angeles, accidentul producându-se dimineața la începutul unei ore de vârf în transportul public. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…