Cel puțin 6 morți într-un accident de tren la periferia orașului New York (media)

Cel puțin 6 morți într-un accident de tren la periferia orașului New York (media)

Cel puțin șase persoane au murit marți seară în coliziunea dintre un tren de navetiști și o mașină la nord de New York la o oră de vârf, a informat presa locală, citată de AFP.

Conducătoarea mașinii a fost ucisă când trenul a lovit vehiculul său ce traversa calea ferată în jurul orei 18.30 (23.30 GMT) și cinci pasageri din tren au murit în incendiul ce a izbucnit apoi în vagon, potrivit NBC New York.

Incendiul a rănit cel puțin 12 persoane, potrivit acestei surse.
Autoritățile feroviare Metro North au confirmat că accidentul a avut loc lângă Valhalla, la câțiva kilometri nord de Manhattan în statul New York.

Sute de pasageri au fost evacuați din trenul ce plecase din Grand Central Station, o gară situată în centrul Manhattanului, au precizat la NBC New York autoritățile feroviare Metropolitan Transportation Authority (MTA), care administrează circulația trenurilor în special la New York.

Unii pasageri au spart geamurile vagonului pentru a ieși din tren, a povestit la NBC Neil Rader, adăugând că a văzut 50 — 60 de ambulanțe la locul accidentului.

Imagini postate pe Twitter de martori oculari arătau flăcări înalte ieșind din tren.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina