Cel puțin patru persoane au fost ucise în Napoli după ce un bărbat a deschis focul dintr-un balcon

Cel puțin patru persoane au fost ucise în Napoli după ce un bărbat a deschis focul dintr-un balcon

Cel puțin patru persoane au fost ucise și șase au fost rănite după ce un bărbat a tras mai multe focuri de armă de la balconul locuinței sale în direcția unei străzi din Napoli, a informat vineri mass-media italiană, relatează DPA.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a folosit o pușcă pentru a trage asupra trecătorilor și a unor polițiști înainte de a se întoarce în locuința sa, a informat ziarul Il Mattino și agenția de știri Adnkronos. Strada din jurul clădirii a fost evacuată și poliția a blocat accesul în zonă după atac.

Potrivit primelor informații, bărbatul și-a împușcat soția înainte de a începe să tragă de la balcon. Pentru moment nu se știe motivul care l-a determinat pe bărbat să acționeze în acest fel.

'Bilanțul este de patru morți, printre care un locotenent al poliției municipale, care era vecin cu ucigașul și care a intervenit primul', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției. 'Am mai descoperit două victime în balconul apartamentului. Credem că este vorba de membri ai familiei, dar nu aveau documente pentru a fi identificate imediat. Cea de-a patra victimă este un civil, un trecător', a adăugat sursa citată, care a mai spus că în atac au mai fost răniți doi membri ai poliției naționale, doi carabinieri, un reprezentant al poliției municipale și un civil. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf