Cel puțin patru persoane au fost ucise în Napoli după ce un bărbat a deschis focul dintr-un balcon

Cel puțin patru persoane au fost ucise în Napoli după ce un bărbat a deschis focul dintr-un balcon

Cel puțin patru persoane au fost ucise și șase au fost rănite după ce un bărbat a tras mai multe focuri de armă de la balconul locuinței sale în direcția unei străzi din Napoli, a informat vineri mass-media italiană, relatează DPA.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a folosit o pușcă pentru a trage asupra trecătorilor și a unor polițiști înainte de a se întoarce în locuința sa, a informat ziarul Il Mattino și agenția de știri Adnkronos. Strada din jurul clădirii a fost evacuată și poliția a blocat accesul în zonă după atac.

Potrivit primelor informații, bărbatul și-a împușcat soția înainte de a începe să tragă de la balcon. Pentru moment nu se știe motivul care l-a determinat pe bărbat să acționeze în acest fel.

'Bilanțul este de patru morți, printre care un locotenent al poliției municipale, care era vecin cu ucigașul și care a intervenit primul', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției. 'Am mai descoperit două victime în balconul apartamentului. Credem că este vorba de membri ai familiei, dar nu aveau documente pentru a fi identificate imediat. Cea de-a patra victimă este un civil, un trecător', a adăugat sursa citată, care a mai spus că în atac au mai fost răniți doi membri ai poliției naționale, doi carabinieri, un reprezentant al poliției municipale și un civil. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral