Charlie Hebdo: Nouă persoane reținute în cadrul anchetei asupra atentatului soldat cu 12 morți

Charlie Hebdo: Nouă persoane reținute în cadrul anchetei asupra atentatului soldat cu 12 morți

Nouă persoane sunt în prezent reținute în cadrul anchetei privind atentatul de la redacția Charlie Hebdo, a declarat joi ministrul de interne francez, Bernard Cazeneuve, relatează Le Parisien.

El a mai afirmat că 'Said Kouachi a fost recunoscut ca agresor după fotografie', precizând că cartea sa de identitate a fost descoperită în autovehicul Citroen abandonat în arondismentul al XIX-lea din Paris.

Potrivit ministrului de interne, în urma apelului la cetățeni 'peste 90 de martori au contactat autoritățile' pentru a furniza informații.

De asemenea, Bernard Cazeneuve a confirmat că în acest stadiu nu s-a stabilit nicio legătură între atacul terorist de la Charlie Hebdo și atacul mortal asupra unei polițiste de joi dimineață. 'Succesiunea celor drame îndreptate împotriva libertății presei și a forțelor de ordine trebuie însă să suscite o condamnare generală și necesită din partea noastră o reacție de extremă fermitate', a mai spus ministrul.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...