Charlie Hebdo: Unități de elită ale poliției și jandarmeriei, desfășurate în nordul-estul Franței

Charlie Hebdo: Unități de elită ale poliției și jandarmeriei, desfășurate în nordul-estul Franței

Forțe de poliție și ale jandarmeriei au fost desfășurate joi în nord-estul Franței, la aproximativ 80 km de Paris, unde au fost reperați cei doi suspecți căutați pentru atentatul comis miercuri împotriva săptămânalului Charlie Hebdo, potrivit unor surse ale poliției, relatează AFP.

Unități de elită ale poliției și ale jandarmeriei 'sunt poziționate pentru verificarea obiectivelor 

din această zonă (în apropiere de orașul Villers-Cotteręts), unde a fost abandonată mașina utilizată de cei doi suspecți, identificați de un martor', a anunțat o sursă a poliției.

Cei doi suspecți în atacul terorist asupra săptămânalului francez de satiră Charlie Hebdo, frații Cherif și Said Kouachi, ar fi fost localizați joi dimineață într-o mașină, pe o șosea în departamentul Aisne, în apropiere de localitatea Villers-Cotteret, în nordul Franței.

Bărbații, care corespundeau semnalmentelor celor doi suspecți căutați de poliție, se aflau la bordul unui Renault Clio gri și poartă cagule. În spatele mașinii au putut fi văzute arme, menționează AFP și cotidianul Le Parisien.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale