Chinezoaicele află în Hong Kong şi Thailanda sexul viitorului bebeluş

Una dintre metode de a transporta, evident ilegal, în Hong Kong, de probe de sânge luate de la femei însărcinate. Această practică a devenit deosebit de populară după ce autorităţile chineze au relaxat, anul acesta, politica unui singur copil în familie.

Multe cupluri, în special cele care au numai fetiţe, au decis, după ce au obţinut dreptul de a avea un al doilea copil, că îşi doresc şi băieţi. Pentru a fi siguri că următorul copil va fi băiat, mulţi părinţi sunt ajutaţi de medici din Hong Kong.

Una dintre metode este cea a transportului ilegal în Hong Kong de probe de sânge luate de la femei însărcinate. Această practică a devenit deosebit de populară după ce autorităţile chineze au relaxat, anul acesta, politica unui singur copil în familie, publicaţia scrie „South China Morning“.

După ce se face recoltarea, proba de sânge este transportată la un laborator din Hong Kong, dar pentru cei cu dare de mînă medicii pot fi chemaţi chiar acasă pentru a recolta câteva picături de sânge de la o femeie însărcinată. „A doua zi ea va şti cu exactitate care este sexul copilului”, a declarat, pentru „South China Morning“, un angajat al unei companii intermediare din Shenzhen. Potrivit presei locale, aproximativ 10.000 de tuburi sunt transportate lunar în Hong Kong. Preţul minim pentru acest serviciu este de 4.000 de yuani (echivalentul a 485 de euro).

Potrivit autorităţilor chineze, 11.000 de avorturi s-au efectuat în 2013 după aflarea sexului viitorului copil. Thailanda este o alternativă la practica recoltării probei de sânge şi întreruperii ulterioare a sarcinii după aflarea sexului copilului. În această ţară (pe lângă SUA şi Africa de Sud) este încă permisă practica alegerii sexului copilului conceput prin fertilizare in vitro. Operaţiunea costă
 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Un erou în locul lui Arafat?

4 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

5 Citiți asta! Securitatea n-a murit!

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos