Cum arată oraşul abandonat care are datorii de 16 miliarde de euro - VIDEO

Cum arată oraşul abandonat care are datorii de 16 miliarde de euro - VIDEO

O înregistrare video filmată cu ajutorul dronei arată zone abandonate din Detroit, fabricile, teatrele şi străzile pustii ilustrând declinul economic şi starea de faliment a oraşului american.

Imaginea falimentului: Cartiere abandonate din Detroit, filmate cu drona - FOTO, VIDEO

Videoclipul, filmat de John Marton şi produs de Devan Joseph, conţine imagini cu fabrica Packard Automotive, Teatrul Eastown şi fabrica Fisher Body, scrie Business Insider .

Primăria oraşului Detroit a cerut în iulie anul trecut protecţia sub legea falimentului în SUA, solicitarea fiind acceptată în decembrie de tribunal. Acesta este cel mai mare faliment al unei municipalităţi din istoria Statelor Unite, datoriile fiind estimate la 18-20 de miliarde de dolari. Ca urmare a declinului economic, în oraş se află zeci de mii de clădiri şi terenuri abandonate.

Administratorul Detroit în procesul de faliment, Kevyn Orr, se aşteaptă ca oraşul să iasă din faliment spre sfârşitul verii sau în toamna acestui an.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...