Cum se vede Coreea de Nord de sus: Imagini inedite dintr-un tur cu avionul în ţara lui Kim Jong-un - VIDEO

Cum se vede Coreea de Nord de sus: Imagini inedite dintr-un tur cu avionul în ţara lui Kim Jong-un - VIDEO

Un fotograf din Singapore care călătoreşte regulat în Coreea de Nord pentru un proiect a participat la un tur aviatic în ţara condusă de Kim Jong-un şi a surprins pe cameră privelişti inedite.

Tur aviatic în Coreea de Nord: Imagini din ţara lui Kim Jong-un filmate din avion - VIDEO (Imagine: captură video)

49 de entuziaşti din 13 ţări diferite au participat la turul aviatic organizat de compania Juche Travel în Coreea de Nord, iar Aram Pan, de origine din Singapore, a realizat un montaj cu cele mai impresionante imagini din timpul plimbării cu avionul.

Fondată în noiembrie 2011, Juche Travel este o companie turistică specializată numai în Coreea de Nord, cu sediul în apropiere de Londra.

Potrivit site-ului firmei , tururile aviatice în ţara lui Kim Jong-un au fost "foarte bine primite de cei pasionaţi de aviaţie". Coreea de Nord este acum singura ţară din lume unde se poate zbura în siguranţă cu toate aeronavele din era sovietică, mai informează site-ul Juche Travel. Itinerariile tururilor care surează o săptămână le permit clienţilor să zboare cu până la 8 tipuri diferite de aeronave, pe rute internaţionale şi interne.

Aram Pan este un fotografi din Singapore specializat în producţia de panorame. DPRK 360 este un proiect independent prin care Pan vrea să scoată în evidenţă multiplele faţete ale Coreei de Nord prin fotografie şi videoclipuri. "Scopul acestui proiect este să încurajeze înţelegerea ţării şi să descopere misterele care stau ascunse. Printr-o mai bună înţelegere, teama poate fi ştearsă şi se pot naşte prietenii", scrie fotograful pe s ite-ul proiectului .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale