Directorul unei fabrici Coca-Cola din Sankt Petersburg, dat dispărut

Directorul unei fabrici Coca-Cola din Sankt Petersburg, dat dispărut

Directorul unei fabrici a gigantului american de băuturi răcoritaore Coca-Cola din Sankt Petersburg, în nord-vestul Rusiei, a fost dat dispărut, au anunţat luni surse concordante.

Dmitri Soşnikov, în vârstă de 37 de ani, "a plecat de la serviciu pe 28 noiembrie 2014" şi nu a ajuns acasă, a anunţat Comitetul local de anchetă într-un comunicat.

Coca-Cola "confirmă că Dmitri Soşnikov, directorul fabricii de la Sankt Petersburg, nu s-a prezentat la locul de muncă luni", a declarat, într-un e-mail pentru AFP, în Statele Unite, o purtătoare de cuvânt a producătorului de Coca-Cola şi Fanta.

Mama directorului fabricii, care a alertat poliţia după două zile de la dispariţia tânărului, "nu ştie, până în prezent, unde se află" acesta, potrivit Comitetului.

Anchetatorii de la Sankt Petersburg, al doilea cel mai important oraş din Rusia, "au lansat o verificare vizând să stabilească toate circumstanţele" acestui incident.

"Compania cooperează total cu autorităţile şi rude care sunt implicate în căutare", a dat asigurări Coca-Cola în Statele Unite, adăugând că speră "că acest mister va fi rezolvat rapid şi va avea un final fericit".

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale