EXPLOZIE puternică în centrul Istanbulului, soldată cu 10 MORȚI și 15 răniți/VIDEO

EXPLOZIE puternică în centrul Istanbulului, soldată cu 10 MORȚI și 15 răniți/VIDEO

ACTUALIZARE 11:34 Sunt zece morți și 15 răniți, potrivit guvernatorului Istanbulului.

ACTUALIZARE 11:30 Opt persoane au murit, potrivit unui post local de televiziune. Printre ele, un turist sud-coreean.

ACTUALIZARE 11.10 Există informații potrivit cărora ar fi fost vorba de un kamikaze. Victimele ar fi turiști, iar poliția caută în zonă posibile alte bombe.

Explozia a avut loc la ora 10:20, ora locală.

O explozie puternică, soldată cu victime, s-a produs marţi dimineaţă în cartierul turistic Sultanahmet din centrul Istanbulului, relatează agenţia de presă Dogan în pagina electronică. Cauza exploziei nu este cunoscută deocamdată, dar potrivit primelor informaţii s-au înregistrat victime, precizează agenţia Dogan.

Potrivit postului de televiziune CNN Turk, citat de cotidianul Hurriyet în ediţia online, explozia s-a produs lângă Obeliscul lui Theodosius din piaţa turistică Sultanahmet.

Deflagraţia a fost suficient de puternică pentru a fi auzită în cartierele învecinate, potrivit unor martori citaţi de CNN Turk.

 Mai multe ambulanţe, maşini de poliţie şi camioane de pompieri au fost trimise la locul exploziei, iar o anchetă a fost demarată.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…