Filipine: Un avion al companiei AirAsia a ieșit de pe pistă la aterizare

Filipine: Un avion al companiei AirAsia a ieșit de pe pistă la aterizare

Un avion de tipul Airbus 320 al companiei indoneziene AirAsia a ieșit din cadrul pistei la aterizarea pe aeroportul filipinez Kalibe din cauza vremii nefavorabile, dar niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a fost rănită, transmit agențiile internaționale de presă.

Foto: (c) EDGAR SU/ REUTERS

Avionul a aterizat în condiții de vânt puternic, zona fiind afectată în prezent de furtuna tropicală Jangmi. Decolarea din capitala Manila a fost anterior întârziată două ore în așteptarea ameliorării condițiilor meteo.

Incidentul survine la două zile după ce un alt Airbus 320 al aceleiași companii s-a prăbușit duminică în Marea Java cu 162 de persoane la bord. După două zile de căutări, marți au fost descoperite fragmente ale aparatului și au fost recuperate peste 40 de cadavre .

AGERPRES/(AS — autor: Sorin Popescu, editor: Tudor Martalogu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție