Germania: Percheziții la cele două domicilii ale copilotului avionului Germanwings prăbușit în Franța

Germania: Percheziții la cele două domicilii ale copilotului avionului Germanwings prăbușit în Franța

Anchetatorii germani au efectuat joi seara percheziții în vestul Germaniei la cele două domicilii ale copilotului avionului Germanwings suspectat că a prăbușit intenționat aparatul, marți, în Alpii francezi, provocând moartea celor 150 de persoane aflate la bord, a anunțat Parchetul din Dusseldorf (nord-vest), citat de AFP.

''Perchezițiile vizează atât apartamentul din Dusseldorf, cât și locuința sa din Montabaur'', unde locuia o parte din timp la părinții săi, a declarat pentru AFP procurorul Ralf Herrenbruck. Într-un comunicat al anchetatorilor germani s-a făcut referire la ''mai multe percheziții'' în țară.

Numărul victimelor germane ale catastrofei aeriene se ridică la 75 de morți, față de 72 anterior, a anunțat joi un purtător de cuvânt al Ministerului german de Externe.

Unele dintre victime aveau dublă cetățenie, potrivit ministerului, ceea ce poate explica eventuale diferențe față de cifrele oferite de alte țări. În catastrofă au murit 150 de persoane.

Din datele furnizate de minister, nouă persoane de la bordul avionului dispuneau de două pașapoarte, dintre care trei germano-kazahi și un germano-japonez.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului