Germania: Un zbor Germanwings a fost perturbat de o alertă cu bombă

Germania: Un zbor Germanwings a fost perturbat de o alertă cu bombă

Un zbor Germanwings între Köln și Milano a fost perturbat duminică de o alertă cu bombă, a anunțat compania aeriană germană, la aproape trei săptămâni de la prăbușirea unuia dintre avioanele sale în Alpii francezi, informează AFP. Alerta cu bombă "a venit de la poliția" germană, a explicat Germanwings, filiala low-cost a gigantului Lufthansa, într-un comunicat.

Cei 126 de pasageri și membri ai echipajului fuseseră deja îmbarcați pe aeroportul Köln/Bonn (vestul Germaniei), când s-a ordonat evacuarea avionului, un Airbus A320 care se pregătea pentru decolare.

Aparatul a fost apoi cercetat de echipe anti-exploziv și câinii lor, a declarat Germanwings. La 19.09 GMT, încă nu se știa dacă a fost sau nu găsită o bombă.

Pasagerii au fost transferați într-un alt aparat. Zborul, care urma să decoleze spre Milano (nordul Italiei) la 18.20 ora locală (16.20 GMT), a fost amânat până la 20.30 (18.30 GMT), potrivit agenției de presă germane DPA.

Incidentul intervine în timp ce Germanwings trebuie să gestioneze urmările prăbușirii unuia dintre aparatele sale A320 în Alpii francezi, care a costat viața a 150 de persoane. Copilotul avionului este suspectat că a provocat voluntar catastrofa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...