Germania: Un zbor Germanwings a fost perturbat de o alertă cu bombă

Germania: Un zbor Germanwings a fost perturbat de o alertă cu bombă

Un zbor Germanwings între Köln și Milano a fost perturbat duminică de o alertă cu bombă, a anunțat compania aeriană germană, la aproape trei săptămâni de la prăbușirea unuia dintre avioanele sale în Alpii francezi, informează AFP. Alerta cu bombă "a venit de la poliția" germană, a explicat Germanwings, filiala low-cost a gigantului Lufthansa, într-un comunicat.

Cei 126 de pasageri și membri ai echipajului fuseseră deja îmbarcați pe aeroportul Köln/Bonn (vestul Germaniei), când s-a ordonat evacuarea avionului, un Airbus A320 care se pregătea pentru decolare.

Aparatul a fost apoi cercetat de echipe anti-exploziv și câinii lor, a declarat Germanwings. La 19.09 GMT, încă nu se știa dacă a fost sau nu găsită o bombă.

Pasagerii au fost transferați într-un alt aparat. Zborul, care urma să decoleze spre Milano (nordul Italiei) la 18.20 ora locală (16.20 GMT), a fost amânat până la 20.30 (18.30 GMT), potrivit agenției de presă germane DPA.

Incidentul intervine în timp ce Germanwings trebuie să gestioneze urmările prăbușirii unuia dintre aparatele sale A320 în Alpii francezi, care a costat viața a 150 de persoane. Copilotul avionului este suspectat că a provocat voluntar catastrofa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…