Ghidul suprem al Iranului, spitalizat în stare critică

Ghidul suprem al Iranului, spitalizat în stare critică

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, de 25 de ani în această funcție, a fost internat în stare critică miercuri într-un spital din Teheran, el având cancer de prostată, relatează joi presa israeliană.

Nu există încă informații oficiale despre starea sănătății sale.

Potrivit unor informații apărute în media arabe, Ali Khamenei a fost dus de urgență la un spital din Teheran după ce mai multe organe vitale nu îi mai funcționau. El a suferit o intervenție chirurgicală și este în stare critică.

Recent au apărut informații că liderul suprem al Iranului suferă de cancer de prostată, care se propagă și în alte părți ale corpului. Din cauza stării precare de sănătate, el a încetat să mai participă la evenimentele publice.

Spitalizarea ayatollahului Ali Khamenei survine la câteva zile după ce premierul israelian Benjamin Netanyahu a rostit un discurs în Congresul SUA în care a evocat amenințarea reprezentată de Iran pentru Israel și lumea întreagă, îndemnând America să evite semnarea unui acord nuclear, pe care îl dezaprobă, cu statul islamic.

Khamenei a amenințat Israelul cu distrugerea de mai multe ori în trecut. În octombrie 2014, el a utilizat mesajul său anual către pelerinii care merg la Mecca pentru a-i îndemna la unitate pentru 'distrugerea' Israelului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…