IARNA nu a plecat de tot: FURTUNĂ de ZĂPADĂ la Moscova, pe 1 aprilie şi Iranul, SUB TROIENE

IARNA nu a plecat de tot: FURTUNĂ de ZĂPADĂ la Moscova, pe 1 aprilie şi Iranul, SUB TROIENE

Furtună de zăpadă la Moscova

Prima zi de aprilie a sosit la Moscova cu o furtună de zăpadă care a acoperit oraşul cu un strat de nea de peste 10 centimetri. Ninsoarea a continuat şi dimineaţa cînd oamenii au fost nevoiţi să iasă la deszăpezit pentru a-şi scoate maşinile din parcare.

Peste 10.000 de utilaje au fost trimise pe străzile capitalei ruse. Din cauza zăpezii abundente, traficul rutier a fost blocat pe mai multe artere ale metropolei. Vremea rea a venit la doar cîteva zile după temperaturile record înregistrate zilele trecute la Moscova, cele mai mari din luna martie, în ultimii 130 de ani.

Tot de un record au avut parte şi iranienii, care se confruntă cu cele mai abundente ninsori din ultimii 50 de ani. Mii de oameni au rămas izolaţi în nordul Iranului din cauza zăpezilor abundente. Potrivit autorităţilor locale, furtunile de gheaţă şi troienele de zăpadă de peste un metru au blocat zeci de drumuri.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…