Încă un militar rus, reținut pe aeroportul din Chișinău

Încă un militar rus, reținut pe aeroportul din Chișinău

Un militar rus, care intenționa să intre pe teritoriul Republicii Moldova, a fost reținut luni pe Aeroportul Internațional Chișinău, fiind al doilea caz de acest gen anunțat în ultimele zile de vameșii moldoveni.

Potrivit mass-mediei de la Chișinău, militarul a fost reținut, după ce polițiștii de frontieră au depistat că acesta avea acte de identitate eliberate de către autoritățile separatiste din stânga Nistrului.

La 22 mai, un cetățean rus a primit interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova , după ce vameșii de pe Aeroportul Internațional Chișinău au constatat că acesta este ofițer în cadrul Ministerului Apărării rus și intenționa să se deplaseze în Transnistria, fără să fi înștiințat anterior autoritățile moldovene.

La 14 mai, alți doi militari ruși, care intenționau să ajungă în Transnistria, au fost reținuți pe aeroportul din Chișinău.

În toate aceste cazuri, militarii ruși au fost trimiși înapoi la Moscova.

Radio Europa Liberă notează că autoritățile Republicii Moldova nu au explicat deocamdată frecvența acestor incidente, iar cele din Rusia nu au avut nicio reacție publică în această privință. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!