Incident la un tribunal din Paris: Președintele baroului, rănit grav cu o armă de foc la el în birou

Incident la un tribunal din Paris: Președintele baroului, rănit grav cu o armă de foc la el în birou

Un avocat l-a rănit grav joi cu o armă de foc pe președintele baroului de la tribunalul din Melun (în sudul Parisului) chiar în biroul acestuia din incinta instanței, iar apoi s-a sinucis, relatează AFP, citând surse apropiate anchetei.

'Atacatorul este mort și președintele baroului este în stare gravă', a declarat o sursă apropiată anchetei. Ulterior, mai multe surse au anunțat decesul președintelui baroului în urma rănilor, dar această informație a fost dezmințită în cele din urmă. Rănitul a fost transferat 'în stare gravă' la un spital din Paris, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Bărbatul avea o întâlnire cu victima care trebuia să notifice suspendarea sa, a indicat aceeași sursă, fără să precizeze motivul suspendării avocatului.

Ministrul de justiție francez, dna Christiane Taubira, și-a exprimat consternarea într-un comunicat în legătură cu această 'teribilă agresiune', în timp ce președintele Consiliul Naționale Barourilor (CNB), Pascal Eydoux, s-a declarat 'stupefiat, consternat și îngrozit'.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire