Incident la un tribunal din Paris: Președintele baroului, rănit grav cu o armă de foc la el în birou

Un avocat l-a rănit grav joi cu o armă de foc pe președintele baroului de la tribunalul din Melun (în sudul Parisului) chiar în biroul acestuia din incinta instanței, iar apoi s-a sinucis, relatează AFP, citând surse apropiate anchetei.

'Atacatorul este mort și președintele baroului este în stare gravă', a declarat o sursă apropiată anchetei. Ulterior, mai multe surse au anunțat decesul președintelui baroului în urma rănilor, dar această informație a fost dezmințită în cele din urmă. Rănitul a fost transferat 'în stare gravă' la un spital din Paris, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Bărbatul avea o întâlnire cu victima care trebuia să notifice suspendarea sa, a indicat aceeași sursă, fără să precizeze motivul suspendării avocatului.

Ministrul de justiție francez, dna Christiane Taubira, și-a exprimat consternarea într-un comunicat în legătură cu această 'teribilă agresiune', în timp ce președintele Consiliul Naționale Barourilor (CNB), Pascal Eydoux, s-a declarat 'stupefiat, consternat și îngrozit'.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Un erou în locul lui Arafat?

4 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

5 Citiți asta! Securitatea n-a murit!

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut