Indonezia/avion: Echipele de căutare au găsit cadavrele a 53 de persoane din cele 54 aflate la bordul avionului

Indonezia/avion: Echipele de căutare au găsit cadavrele a 53 de persoane din cele 54 aflate la bordul avionului

Echipele de căutare indoneziene au găsit cadavrele a 53 din cele 54 de persoane aflate la bordul avionului ATR 42 ce aparținea companiei Trigana Air și care s-a prăbușit duminică într-o regiune muntoasă din provincia Papua, a anunțat marți un oficial al Ministerului Transporturilor, relatează Reuters.

Agenția națională pentru căutare și salvare (BASARNAS) caută încă un copil care s-a aflat la bordul avionului, a precizat purtătorul de cuvânt al ministerului, Julius Adravida Barata.

Avionul de linie al companiei indoneziene Trigana Air Service a decolat duminică de pe aeroportul Sentani, în capitala provinciei Papua, Jayapura, cu destinația Oksibil, și a dispărut de pe ecranele radarelor în aproximativ 12 minute după ce ceruse permisiunea de coborâre pentru aterizare, în timp ce condițiile meteo erau nefavorabile. Avionul turbopropulsor transporta 44 de adulți, 5 copii și 5 membri ai echipajului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...