Irakul a furnizat informații care indicau că Franța, SUA și Iranul vor fi țintele unor atentate (ministru)

Irakul a furnizat informații care indicau că Franța, SUA și Iranul vor fi țintele unor atentate (ministru)

Ministrul de externe irakian, Ibrahim al-Jaafari, a spus că serviciile secrete din țara sa au obținut informații care indicau că Franța, SUA și Iranul se numărau printre țările vizate de un atac, informează duminică Reuters.

În comentarii postate online în marja negocierilor de sâmbătă de la Viena pe tema conflictului din Siria, Al-Jaafari nu a clarificat cine era potențialul atacator și nu a spus când anume serviciile irakiene au intrat în posesia acestor informații. Comentariile sale vin după atentatele sângeroase de vineri seară din Paris, soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți, și care au fost revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Ministrul irakian a mai spus că țările vizate au fost informate în legătură cu această amenințare. Un purtător de cuvânt al lui Al-Jaafari a refuzat să ofere mai multe detalii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...