Italia: Aeroportul Fiumicino din Roma și-a redeschis vineri principalul terminal pentru zboruri internaționale

Italia: Aeroportul Fiumicino din Roma și-a redeschis vineri principalul terminal pentru zboruri internaționale

Aeroportul Fiumicino din Roma și-a redeschis vineri principalul terminal pentru zboruri internaționale, după ce în ziua precedentă un incendiu a avariat clădirea și a forțat companiile aeriene să-și anuleze zeci de zboruri, informează Reuters. Vineri dimineață 80% din birourile de check-in din terminalul 3 lucrau normal, după ce întreaga noapte s-au depus eforturi pentru crearea condițiilor necesare pentru desfășurarea activității, a anunțat Aeroporti di Roma, compania ce administrează aeroporturile din capitala italiană.

Aeroportul italian cu cel mai mare trafic (39 de milioane de pasageri în 2014) fusese închis la scurt timp după miezul nopții de miercuri spre joi din cauza unui incendiu , care ar fi fost provocat de un scurtcircuit în rețeaua electrică din zona comercială a terminalului 3.

Trei persoane au suferit intoxicații din cauza fumului dens, fără a fi raportați alți răniți.

O sursă polițienească a declarat joi că nu există indicii că focul ar fi fost provocat intenționat, dar a precizat că ancheta pentru elucidarea circumstanțelor incidentului este încă în desfășurare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”