Iubita lui Berlusconi, geloasă pe o moldoveancă

Iubita lui Berlusconi, geloasă pe o moldoveancă

Ana Damian, o basarabeancă de 34 de ani, este prima încercare pentru controversatul cuplu Silvio Berlusconi – Francesca Pascale, logodnica sa mai tânără cu 49 de ani. Săptămâna trecută, fostul premier italian poreclit „Il Cavaliere” i-a oferit Anei Damian ocazia de a-i promova candidatura la alegerile europarlamentare din mai. Tânăra moldoveancă a câştigat recent premiul de „cel mai bun vânzător de aspiratoare din Italia”, iar asta, pe lângă calităţile sale fizice impresionante, se pare că i-au adus oferta din partea lui Berlusconi, care a fost cel mai longeviv premier al Italiei postbelice cu trei mandate.

„Mi s-a spus că există o fată foarte bună care a fost premiată pentru că a vândut cele mai multe aspiratoare. De o astfel de persoană avem şi noi nevoie în partid”, le-ar fi zis Berlusconi colegilor săi din gruparea Forza Italia.

„Şi-apoi, şi fratele meu face politică în Moldova”

Surprinzător sau nu pentru politicianul devenit notoriu în urma petrecerilor „bunga-bunga” pe care le organiza la vila sa, Berlusconi şi-a retras însă oferta. Motivul? Frumuseţea femeii ar fi putut stârni gelozia logodnicei sale, mai ales după ce presa internaţională a început imediat să scrie despre moldoveancă.

Tânăra, vânzătoare ambulantă de aspiratoare, s-a declarat atunci interesată de ofertă. „Îmi place Forza Italia şi preşedintele Berlusconi. Şi-apoi, şi fratele meu face politică în Republica Moldova, este membru al Partidului Liberal Democrat”, a declarat basarabeanca pentru cotidianul italian „La Stampa”. Ana Damian locuieşte în Parma, alături de soţui ei şi de cele două fiice, scriu jurnaliştii italieni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...