Iubita lui Berlusconi, geloasă pe o moldoveancă

Iubita lui Berlusconi, geloasă pe o moldoveancă

Ana Damian, o basarabeancă de 34 de ani, este prima încercare pentru controversatul cuplu Silvio Berlusconi – Francesca Pascale, logodnica sa mai tânără cu 49 de ani. Săptămâna trecută, fostul premier italian poreclit „Il Cavaliere” i-a oferit Anei Damian ocazia de a-i promova candidatura la alegerile europarlamentare din mai. Tânăra moldoveancă a câştigat recent premiul de „cel mai bun vânzător de aspiratoare din Italia”, iar asta, pe lângă calităţile sale fizice impresionante, se pare că i-au adus oferta din partea lui Berlusconi, care a fost cel mai longeviv premier al Italiei postbelice cu trei mandate. 

„Mi s-a spus că există o fată foarte bună care a fost premiată pentru că a vândut cele mai multe aspiratoare. De o astfel de persoană avem şi noi nevoie în partid”, le-ar fi zis Berlusconi colegilor săi din gruparea Forza Italia.

„Şi-apoi, şi fratele meu face politică în Moldova”

Surprinzător sau nu pentru politicianul devenit notoriu în urma petrecerilor „bunga-bunga” pe care le organiza la vila sa, Berlusconi şi-a retras însă oferta. Motivul? Frumuseţea femeii ar fi putut stârni gelozia logodnicei sale, mai ales după ce presa internaţională a început imediat să scrie despre moldoveancă. 

Tânăra, vânzătoare ambulantă de aspiratoare, s-a declarat atunci interesată de ofertă. „Îmi place Forza Italia şi preşedintele Berlusconi. Şi-apoi, şi fratele meu face politică în Republica Moldova, este membru al Partidului Liberal Democrat”, a declarat basarabeanca pentru cotidianul italian „La Stampa”. Ana Damian locuieşte în Parma, alături de soţui ei şi de cele două fiice, scriu jurnaliştii italieni. 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …