Klaus Iohannis, decorat cu 'Ordinul Republicii' de președintele Republicii Moldova

Klaus Iohannis, decorat cu 'Ordinul Republicii' de președintele Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret privind decorarea președintelui României, Klaus Iohannis, cu 'Ordinul Republicii', informează miercuri Agora.md. Distincția i-a fost acordată lui Klaus Iohannis 'în semn de profundă gratitudine pentru contribuția sa deosebită la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare dintre România și Republica Moldova, precum și pentru susținerea constantă a eforturilor de integrare europeană ale Republicii Moldova.'

Anterior, Timofti l-a decorat cu 'Ordinul Ștefan cel Mare' pe fostul președinte al României Traian Băsescu, 'în semn de profundă gratitudine pentru contribuția sa deosebită la promovarea stabilității, securității și democrației în regiune și pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova în procesul de formare a cadrelor din domeniile apărării, securității și ordinii publice', precizează Agora.md .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!