Kremlinul anunță o întâlnire a lui Putin cu președintele Kârgâzstanului la 16 martie, la Sankt-Petersburg

Președintele rus Vladimir Putin are programată o întrevedere cu omologul său din Kârgâzstan, Almazbek Atambaev, luni, 16 martie, la Sankt-Petersburg, capitala nordică a Rusiei, a anunțat vineri serviciul de presă al Kremlinului, citat de Reuters.

Pe fondul speculațiilor că Putin (62 de ani) s-ar fi îmbolnăvit, serviciul de la presă al Kremlinului a dat publicității vineri imagini de la întâlnirea dintre șeful statului rus și președintele Curții Supreme, Viaceslav Lebedev.

Potrivit site-ului Kremlinului, întâlnire dintre Vladimir Putin și președintele Curții Supreme a avut loc la reședința șefului statului rus din afara Moscovei, Novo-Ogariovo. Postarea de pe site-ul Kremlinului a fost făcută vineri, 13 martie, la ora locală 12:30, dar textul nu precizează când a avut loc această întâlnire.

Aparent, președintele Curții Supreme nu-l întreabă pe Putin despre sănătate. După cum rezultă din text, la întâlnire a fost discutată asocierea Curții de Arbitraj și celei Supreme, relevă newsru.com.

Nu este clar deocamdată dacă au fost prezenți și reprezentanți ai mass-media la eveniment. Mai devreme, jurnaliștii de la publicația RBC au remarcat că președintele Putin nu a mai apărut în public de o săptămână. Mai exact, el a fost văzut ultima oară în data de 5 martie.

De atunci, serviciul de presă al Kremlinului a prezentat nenumărate informări despre diverse întruniri ale președintelui rus, dar era vorba de reuniuni cu ușile închise. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, a încercat să risipească zvonurile despre starea de sănătate a președintelui rus, afirmând că Putin este sănătos tun și când îți strânge mâna, ți-o rupe. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

5 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I