Kremlinul confirmă participarea președintelui Putin la negocierile cvadripartite de la Minsk asupra Ucrainei

Kremlinul confirmă participarea președintelui Putin la negocierile cvadripartite de la Minsk asupra Ucrainei

Președintele rus Vladimir Putin se va deplasa miercuri la Minsk pentru a participa la negocierile în așa-numitul 'format Normandia' (Ucraina, Franța, Germania și Rusia) în cadrul efortului diplomatic internațional de rezolvare a conflictului din estul Ucrainei, a confirmat serviciul de presă al Kremlinului, citat de Ria Novosti, Reuters și Interfax.

'Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va merge miercuri, într-o vizită, la Minsk, unde va participa la negocierile în așa-numitul 'format Normandia'', menționează comunicatul Kremlinului.

Palatul Elysee a confirmat, la rândul său, deplasarea președintelui francez Francois Hollande și a cancelarului german Angela Merkel la summitul crucial de la Minsk, 'pentru a încerca totul până la capăt' într-o nouă tentativă de găsire a unei soluții diplomatice la criza ucraineană.

Grupul de contact, care reunește reprezentanții Kievului și emisari ai rebelilor separatiști din Lugansk și Donețk, cu medierea Rusiei și OSCE, nu a reușit până în acest moment să convină asupra unui acord cu privire la linia de demarcație dintre forțele ucrainene și milițiile separatiste, potrivit Ria Novosti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”