Kremlinul confirmă participarea președintelui Putin la negocierile cvadripartite de la Minsk asupra Ucrainei

Kremlinul confirmă participarea președintelui Putin la negocierile cvadripartite de la Minsk asupra Ucrainei

Președintele rus Vladimir Putin se va deplasa miercuri la Minsk pentru a participa la negocierile în așa-numitul 'format Normandia' (Ucraina, Franța, Germania și Rusia) în cadrul efortului diplomatic internațional de rezolvare a conflictului din estul Ucrainei, a confirmat serviciul de presă al Kremlinului, citat de Ria Novosti, Reuters și Interfax.

'Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va merge miercuri, într-o vizită, la Minsk, unde va participa la negocierile în așa-numitul 'format Normandia'', menționează comunicatul Kremlinului.

Palatul Elysee a confirmat, la rândul său, deplasarea președintelui francez Francois Hollande și a cancelarului german Angela Merkel la summitul crucial de la Minsk, 'pentru a încerca totul până la capăt' într-o nouă tentativă de găsire a unei soluții diplomatice la criza ucraineană.

Grupul de contact, care reunește reprezentanții Kievului și emisari ai rebelilor separatiști din Lugansk și Donețk, cu medierea Rusiei și OSCE, nu a reușit până în acest moment să convină asupra unui acord cu privire la linia de demarcație dintre forțele ucrainene și milițiile separatiste, potrivit Ria Novosti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

3 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

4 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

5 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…