LIVE UPDATE Franța: "Jaf" sau "spargere" la Roubaix, fără legătură cu atentatele de la Paris (poliția)

LIVE UPDATE Franța: "Jaf" sau "spargere" la Roubaix, fără legătură cu atentatele de la Paris (poliția)

UPDATE ORA 22.17 Mai mulți indivizi înarmați au luat ostatici marți seară într-o locuință din Roubaix (nordul Franței), au informat surse concordante, poliția referindu-se la o spargere, iar primăria la un jaf, scrie AFP.

Surse din rândul forțelor de ordine au afirmat că două sau trei persoane s-au refugiat într-o locuință aparținând unui cuplu pe care se pregăteau să o jefuiască.

La sosirea brigăzii de luptă împotriva criminalității au avut loc schimburi de focuri, poliția fiind alertată în legătură cu această spargere, indivizii înarmați luând ostatici persoanele care se aflau în casă.

Primăria din Roubaix a făcut cunoscut că este vorba despre un "jaf".

La rândul ei, poliția a afirmat că, pentru moment, nu poate fi stabilită o legătură cu atentatele comise la 13 noiembrie la Paris.

ORA 21.36 Franța: Luare de ostatici în nordul țării, mai mulți răniți

Mai mulți indivizi înarmați au luat ostatici marți seară la Roubaix, în nordul Franței, unde forțele de ordine au fost desfășurate în număr mare după un schimb de focuri, a informat o sursă din cadrul poliției, citată de cotidianul Le Figaro.

"O intervenție este în curs ca urmare a luării mai multor ostatici. Au fost schimburi de focuri, iar cartierul este înconjurat", a declarat sursa respectivă. "Un director de bancă și apropiați ai săi au fost luați ostatici", potrivit aceleiași surse.

O sursă din cadrul echipelor de prim-ajutor a informat că s-au înregistrat răniți de gloanțe.

Comisariatul din Roubaix și serviciile locale de prim-ajutor au confirmat o operațiune de anvergură în cartierul Van Goh din oraș.

AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…