Lufthansa, despre prăbușirea avionului A320: În acest stadiu, 'un accident'; orice altă teorie ar fi o 'speculație'

Lufthansa, despre prăbușirea avionului A320: În acest stadiu, 'un accident'; orice altă teorie ar fi o 'speculație'

Prăbușirea avionului Airbus de tip A320, având la bord 150 de persoane, este în acest stadiu un accident și orice altă teorie ar fi o speculație, a declarat marți un reprezentant al Lufthansa.

'În acest stadiu, noi considerăm că este vorba de un accident și orice altă ipoteză ar fi o speculație', a declarat Heike Birlenbach, vicepreședinte al companiei pentru vânzări și servicii în Europa, în cadrul unei conferințe de presă la Barcelona, potrivit AFP.

Avionul Airbus de tip A320 implicat în accidentul de marți din Alpii francezi aparținea companiei Germanwings, care este filiala low-cost a Lufthansa. Aparatul decolase în cursul dimineții de pe aeroportul El Prat din Barcelona și se îndrepta spre Dusseldorf.

Anterior, directorul general al Germanwings, Thomas Winkelmann, a declarat că aparatul a fost corect întreținut și că vechimea de 24 de ani a avionului nu poate fi o cauză a accidentului.

În ceea ce privește ipoteza unui posibil act terorist, oficialități germane au afirmat că nu există dovezi în acest sens, în timp ce guvernul francez a declarat că nu exclude nicio teorie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom