Lumină misterioasă deasupra Rusiei! Un atac energetic al SUA?/VIDEO

Lumină misterioasă deasupra Rusiei! Un atac energetic al SUA?/VIDEO

O lumina uriasa a aparut cateva secunde pe cerul Uralilor, inspaimantand populatia. Autoritatile au refuzat sa dea orice fel de explicatie, accentuand misterul „exploziei” tacute.

Cerul intunecat al Uralilor s-a deschis intr-o lumina orbitoare timp de 11 secunde

Specialistii sustin ca lumina incandescenta este o actiune a sistemului american HAARP, care-si are sediul in Alaska, nu departe de locul unde s-a constatat „fenomenul”.

Americanii „le-au aprins lumina”

De cand presa s-a dat in stamba ca Rusia poate castiga lejer un razboi nuclear, pentru ca armata a investit in acest domeniu, pe cand Pentagonul a dormit, se intampla tot felul de fenomene ciudate. Unul mai putin ciudat a fost dezvaluirea Marinei americane ca navele sale din Golful Persic sunt dotate din luna august cu tunuri laser. Tot presa rusa a mediatizat intens operatiunea asupra navei USS Donald Cook, dotata cu tehnologie de ultima ora, careia un bombardier rusesc Su-24 „i-a stins lumina”. In raspuns, s-a petrecut ciudatul fenomen din apropierea orasului Ecaterinburg, cand, sustin specialistii, americanii „le-au aprins lumina” rusilor prin HAARP, un sistem demn de science fiction, prin care se urmareste distrugerea comunicatiilor inamicului folosind ionosfera si undele electromagnetice.

11 secunde de groaza si niciun raspuns

Fenomenul a fost surprins vineri, de un motociclist, ce circula pe autorstrada trans-siberiana, intr-un intuneric deplin, in jurul orei 18.30, iar in Urali, la ora asta este chiar noapte. Dintr-o data, cerul s-a facut rosu, apoi „s-a deschis”, timp de 11 secunde, intr-o lumina orbitoare, dupa care s-a lasat din nou intunericul. Nu s-a auzit nicio bubuitura, n-a cazut nimic din cer, nu s-a perceput niciun cutremur. The Siberian Times, care a relatat fenomenul, a incercat sa obtina vreo explicatie de la meteorologi,  de la oameni de stiinta, dar nimeni n-a dat nicio explicatie. Un Observator zonal a inlaturat ipoteza vreunui meteorit. „Nimic n-a cazut din cer!”, a venit explicatia. Autoritatile au refuzat sa comenteze. Doar specialistii HAARP s-au grabit sa elogieze aceasta „arma exceptionala impotriva oricaror atacuri terestre, aeriene, cosmice si chiar extraterestre”!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...