Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Mai multe cutremure au provocat panică în Italia, dar nu s-au înregistrat victime

Mai multe seisme s-au produs vineri dimineaţă în regiunea oraşului italian Florenţa, cel mai puternic având magnitudinea de 4,1, iar mai multe persoane au ieşit pe străzi, deşi nu au fost semnalate victime sau pagube.

Potrivit Institutului naţional de geofizică şi vulcanologie (INGV), aproximativ 30 de cutremure au fost înregistrate în Chianti, între Florenţa şi Siena, în ultimele 24 de ore, iar cele mai puternice au avut magnitudinea de 3,8 şi 4,1, fiind resimţite vineri la orele 8.40 GMT (10.40, ora României) şi 9.35 GMT (11.35, ora României).

Până în prezent nu au fost semnalate victime sau pagube, potrivit presei, dar numeroase persoane au părăsit clădirile în care se aflau pentru a ieşi pe străzi.

Mai multe şcoli au fost evacuate ca măsură de precauţie, potrivit aceleiaşi surse.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 FOTO Simona Halep / „A fost o seară magică la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodată”

2 VIDEO Priviți-o cum fuge, nenorocita, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de…

3 STENOGRAME Cum s-au păruit Dăncilă și Firea în CEx. Degringoladă TOTALĂ în PSD!

4 GRAV! Șefa Curții Supreme spune ADEVĂRUL despre călăii PSD din CCR! „Care au fost interesele?”

5 ALERTĂ CIRC în PSD! Carmen Dan demisionează de la Interne și-o atacă pe Dăncilă! „PSD a cedat în faţa lui Ioha…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul