Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu tragedia care a avut loc vineri seara într-un club din București, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES. 

LIVE UPDATE Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate (FOTO / VIDEO)

"Din partea Comisiei Europene, doresc să exprim condoleanțele mele familiilor și prietenilor victimelor accidentului tragic de aseară dintr-un club din București. Sunt foarte întristat să văd atâtea vieți tinere găsindu-și sfârșitul într-un mod atât de tragic. Gândurile mele sunt alături de familiile și prietenii îndurerați, precum și alături de cei care depun toate eforturile pentru salvarea și ajutorarea victimelor", se spune în comunicat.

Guvernul României a decretat trei zile de doliu național , începând de sâmbătă, ca urmare a incendiului din seara zilei de 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din Capitală, care s-a soldat cu 27 de morți și peste 150 de răniți. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu