Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

Mesaj de condoleanțe din partea președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în urma tragediei din București

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu tragedia care a avut loc vineri seara într-un club din București, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES. 

LIVE UPDATE Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate (FOTO / VIDEO)

"Din partea Comisiei Europene, doresc să exprim condoleanțele mele familiilor și prietenilor victimelor accidentului tragic de aseară dintr-un club din București. Sunt foarte întristat să văd atâtea vieți tinere găsindu-și sfârșitul într-un mod atât de tragic. Gândurile mele sunt alături de familiile și prietenii îndurerați, precum și alături de cei care depun toate eforturile pentru salvarea și ajutorarea victimelor", se spune în comunicat.

Guvernul României a decretat trei zile de doliu național, începând de sâmbătă, ca urmare a incendiului din seara zilei de 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din Capitală, care s-a soldat cu 27 de morți și peste 150 de răniți. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...