Ministerul de Interne italian anunță o reuniune a serviciilor antiteroriste după atacul împotriva Charlie Hebdo

Ministerul de Interne italian anunță o reuniune a serviciilor antiteroriste după atacul împotriva Charlie Hebdo

Ministerul de Interne italian a anunțat o reuniune a serviciilor sale antiteroriste miercuri după-amiază la Roma pentru o analiză a amenințărilor după atacul sângeros împotriva săptămânalului Charlie Hebdo de la Paris, relatează AFP.

Foto: (c) chenxiaowei/ XINHUA FLUX

'După atacul terorist de la Paris împotriva redacției publicației satirice Charlie Hebdo, ministrul de interne Angelino Alfano a convocat Comisia de analiză strategică antiterorism', a anunțat Ministerul într-un comunicat. 'Comisia, formată din toți experții în antiterorism ai forțelor de ordine și serviciilor de informații, va analiza atent amenințarea teroristă în lumina acestui atac foarte grav', a adăugat el.

Indivizi înarmați au ucis 12 persoane și au rănit alte patru în atacul comis miercuri la sediul din Paris al publicației satirice Charlie Hebdo.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Moise, editor: Gabriela Ionescu)

Citește și:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului