NATO se lasă antrenată treptat în conflictul din Ucraina (expert rus)

NATO se lasă antrenată treptat în conflictul din Ucraina (expert rus)

Țările membre ale Alianței Nord-Atlantice se lasă angrenate treptat în conflictul din sud-estul Ucrainei, deși conducerea NATO face declarații diametral opuse, consideră directorul Centrului pentru studii politico-militare din Moscova Vladimir Evseev, șef de secție la Institutul pentru problemele CSI (Comunitatea Statelor Independente), relatează RIA Novosti.

Dacă Europa și SUA vor începe să livreze arme (letale) Ucrainei, acestea vor ajunge să fie îndreptate nu doar împotriva Rusiei, ci și a Europei, afirmă el.

'Polonezii furnizează arme Ucrainei nu doar din rațiuni umanitare (...), polonezii se debarasează de armele de fabricație sovietică, pentru că America le furnizează arme moderne. În această afacere este implicată și Republica Cehă, care livrează Ucrainei vehicule blindate' vechi, a declarat expertul citat.   AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?