O fostă stripteuză intră în familia regală a Suediei. Cine este viitoarea noră a Regelui Carl Gustaf al XVI-lea

O fostă stripteuză intră în familia regală a Suediei. Cine este viitoarea noră a Regelui Carl Gustaf al XVI-lea

Cei doi formează un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut într-un club, prinţul fiind recunoscut drept un „playboy“, pasionat mai mult de femei, distracţie şi curse cu maşini, decât de atribuţiile regale. În vârstă de 35 de ani, Carl Philip este al treilea moştenitor la tronul suedez şi este puţin probabil că va ajunge să conducă regatul scandinav. Sora sa, prinţesa Victoria, va deveni Regina Suediei. 

În 2012, prinţul ţinea prima pagină a tabloidelor scandinave cu aventurile sale pe Riviera Franceză, care au fost denumite „Vara Sălbatică“. Carl Phillip a fost filmat în timpul unei încăierări într-un club din Cannes, a apărut la o petrecere cu o mască de extraterestru, şi-ai pierdut portofelul Gucci şi şi-a distrus maşina în timpul unei curse ilegale.

Familia regală s-a opus legăturii dintre cei doi tineri, din cauza trecutului controversat al Sofiei, în vârstă de 29 de ani. În timpul reality-showului, tânăra a fost filmată în timp ce se săruta cu actriţa porno Jenna Jameson. Nici apariţiile topless nu au încântat-o mai ales pe mama prinţului, Regina Silvia, care i-a interzis Sofiei apariţia la braţul fiului ei în cadrul evenimentelor mondene ale familiei regale.

Cu toate acestea, logodna a fost acceptată de părinţii prinţului, care au însoţit viitorul cuplu la conferinţa de presă de la Palatul Drottningholm unde s-a făcut anunţul public.

„Sunt incredibil de onorat să mă logodesc cu această minunată femeie“, a declarat prinţul Carl Phillip în faţa jurnaliştilor suedezi, fiind vizibil emoţionat.

„Carl Phillip este cea mai modestă persoană pe care am cunoscut-o vreodată şi m-a făcut să mă îndrăgostesc de el din prima clipă. Este o persoană caldă şi are cea mai frumoasă inimă“, a răspuns viitoarea prinţesă a Suediei.

FOTO Sofia şi Carl Phillip, proaspăt logodiţi

Sofia le-a prezentat jurnaliştilor superbul inel cu diamant pe care îl purta pe mâna stângă. Tânăra a declarat că a fost luată prin suprindere de cererea în căsătorie. „Mă pregăteam să plec la servici şi s-a întâmplat pur şi simplu. Nu m-am aşteptat“, a dezvăluit Sofia. Nunta va avea loc în vara anului 2015.

Presa suedeză speculează faptul că această logodnă nu ar fi avut loc cu siguranţă dacă Carl Phillip ar fi moştenit tronul Suediei. Nici sora sa Victoria nu a făcut o alegere obişnuită pentru o prinţesă a tronului scandinav: soţul său este un fost antrenor de fitness.

Ca singur fiu al cuplului regal, prinţul a fost moştenitor al tronului suedez doar şapte luni după naşterea sa în mai 1979. În ianuarie 1980, regulile de succesiune au fost schimbate şi a fost introdus dreptul primului născut, indiferent de sex, astfel că micuţa Victoria a devenit prinţesa moştenitoare. Ea va fi urmată la tron de fiica ei, Estelle, născut în februarie 2012.

Suedia este o monarhie constituţională, iar puterile regelui sunt reduse. Regele Carl Gustaf al XVI-lea a fost încoronat în 1973. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…