O persoană a fost ucisă într-un nou atac armat într-o universitate din SUA

O persoană a fost ucisă într-un nou atac armat într-o universitate din SUA

O persoană a fost ucisă și o alta rănită într-un atac armat comis în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o universitate din Carolina de Nord (sud-estul SUA), au declarat autoritățile americane care îl căutau duminică pe autorul atacului, relatează AFP.

"Confirmăm că există un mort și un rănit. Ambii sunt probabil studenți", au scris responsabilii Universității Winston-Salem pe contul lor de Facebook.

Atacul a avut loc duminică la ora locală 01:20 (05:20 GMT), în cursul unei nopți marcate pe întreg teritoriul Statelor Unite de festivități de Halloween.

Timp de trei ore, studenții au fost nevoiți să rămână în camerele lor. Oficiali ai Universității au oferit numele unui suspect în mesajul postat pe Facebook și le-au cerut studenților care dețin informații să depună mărturie.

Acest incident este ultimul dintr-o serie de atacuri armate comise în campusuri din SUA. La 1 octombrie, un bărbat de 26 de ani a ucis nouă persoane înainte de a se sinucide într-o universitate din Oregon (nord-vest). De atunci, mai multe campusuri universitare au fost scena unor schimburi de focuri. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache