Pennsylvania: aproximativ 20 de elevi au fost înjunghiaţi de un coleg

Pennsylvania: aproximativ 20 de elevi au fost înjunghiaţi de un coleg

Chris Kaufmann, directorul spitalului din apropierea instituţiei şcolare Franklin Regional High School a declarat pentru CNN că mai mulţi elevi prezintă răni grave şi a confirmat că tratează în prezent opt persoane: şapte elevi şi un adult. 

Alţi zece elevi sunt spitalizaţi la o altă clinică, aflată în apropiere de asemenea. 

Cel puţin patru liceeni au răni grave, iar restul elevilor au prezentat zgârieturi şi tăieturi minore cauzate de agitaţia din timpul atacului, relatează Associated Press.

Răniţii au vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. Un elev de la liceul Franklin a povestit că un băiat a intrat în clădire înarmat cu un cuţit şi a început să înjunghie mai mulţi colegi, unii dintre ei fiind chiar prietenii lui.

Programul de cursuri tocmai ce începuse, când informaţiile privind primul atac au sosit după numai 15 minute de la intrarea în clase a liceenilor, relatează NBC News.

Suspectul este unul dintre elevii Liceului Regional Franklin dintr-o suburbie a oraşului Pittsburg, statul Pennsylvania, potrivit raportului poliţiştilor, citat de BBC. Poliţiştii au evacuat elevii, au închis liceul şi investighează evenimentul pentru a afla motivaţia atacului.

Imaginile televizate surprinse de posturile de ştiri arată elevii grupaţi în afara şcolii, în timp ce ambulanţele aşteaptă în apropiere. 

Elevul agresor, despre care se ştie că este de sex masculin, a fost arestat şi se află în custodia poliţiei, au anunţat autorităţile.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră