Poliţia australiană prezintă scuze după ce a uitat pe aeroport o valiză cu explozibil. Valiza, găsită după patru săptămâni

Poliţia australiană prezintă scuze după ce a uitat pe aeroport o valiză cu explozibil. Valiza, găsită după patru săptămâni

Poliţia australiană a prezentat scuze joi, după ce a uitat pe aeroportul din Sydney o valiză plină cu explozibil plastic, destinată antrenamentelor câinilor, şi găsită patru săptămâni mai târziu de o pasageră.

Poliţia australiană prezintă scuze după ce a uitat pe aeroport o valiză cu explozibil. Valiza, găsită după patru săptămâni (Imagine: Shutterstock)

Femeia a primit această valiză în locul bagajului său avariat şi, când a ajuns la domiciliul său marţi, a descoperit explozibilii, 230 de grame de plastic.

Ea a alertat poliţiştii din comisariatul Cessnock, situat la circa 150 de kilometri de Sydney, care au evacuat zona ca măsură de precauţie, înainte de a stabili provenienţa valizei.

Conform poliţiei federale, explozivul plastic nu era armat. Valiza a fost abandonată într-un terminal pentru zboruri naţionale, după un antrenament la 14 august.

"Instructorul de câini care a lăsat obiectul din lipsă de atenţie a fost identificat şi va fi vizat de o anchetă internă", a afirmat comandantul poliţiei aeroportuare, Wayne Buchhorn.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS