Poliţia australiană prezintă scuze după ce a uitat pe aeroport o valiză cu explozibil. Valiza, găsită după patru săptămâni

Poliţia australiană a prezentat scuze joi, după ce a uitat pe aeroportul din Sydney o valiză plină cu explozibil plastic, destinată antrenamentelor câinilor, şi găsită patru săptămâni mai târziu de o pasageră.

Poliţia australiană prezintă scuze după ce a uitat pe aeroport o valiză cu explozibil. Valiza, găsită după patru săptămâni (Imagine: Shutterstock)

Femeia a primit această valiză în locul bagajului său avariat şi, când a ajuns la domiciliul său marţi, a descoperit explozibilii, 230 de grame de plastic.

Ea a alertat poliţiştii din comisariatul Cessnock, situat la circa 150 de kilometri de Sydney, care au evacuat zona ca măsură de precauţie, înainte de a stabili provenienţa valizei.

Conform poliţiei federale, explozivul plastic nu era armat. Valiza a fost abandonată într-un terminal pentru zboruri naţionale, după un antrenament la 14 august.

"Instructorul de câini care a lăsat obiectul din lipsă de atenţie a fost identificat şi va fi vizat de o anchetă internă", a afirmat comandantul poliţiei aeroportuare, Wayne Buchhorn.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

3 Asta e de pușcărie! A explodat prima bombă cu ceas lăsată de PSD! Comisia Europeană a decis că ajutorul de sta…

4 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

5 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake