Poliția olandeză a ordonat evacuarea unui tren la Rotterdam după ce un bărbat s-a încuiat într-o toaletă

Poliția olandeză a ordonat evacuarea unui tren la Rotterdam după ce un bărbat s-a încuiat într-o toaletă

Poliția din Rotterdam le-a cerut vineri pasagerilor să coboare dintr-un tren internațional, operat de Thalys, după ce un bărbat s-a încuiat într-o toaletă, informează Reuters. Poliția a anunțat pe Twitter că trenul și mai multe peroane au fost evacuate ca măsură de precauție și a fost adus un negociator pentru a discuta cu bărbatul.

Trenul, operat de Thalys (companie feroviară care asigură legături internaționale cu trenuri de mare viteză între Franța, Belgia, Olanda și Germania), este similar celui în care a avut loc incidentul din august, când un bărbat suspectat că voia să comită un atac a fost împiedicat de mai mulți pasageri să-și ducă planurile la bun sfârșit.

Compania Thalys a scris pe contul său de Twitter că 'forțele de securitate au situația sub control' și că 'nu există niciun risc pentru pasageri'.

Martori oculari au povestit că bărbatul s-a urcat în tren tocmai când garnitura era pe punctul să plece din gară și apoi s-a încuiat într-o toaletă.

Compania națională de căi ferate din Olanda, NS, a anunțat întreruperi ale traficului feroviar în jurul orașului Rotterdam ca urmare a incidentului și a avertizat pasagerii să se aștepte la întârzieri de până la o oră. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 Așa o fi?

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Imaginea asta e România...