Poliția olandeză a ordonat evacuarea unui tren la Rotterdam după ce un bărbat s-a încuiat într-o toaletă

Poliția olandeză a ordonat evacuarea unui tren la Rotterdam după ce un bărbat s-a încuiat într-o toaletă

Poliția din Rotterdam le-a cerut vineri pasagerilor să coboare dintr-un tren internațional, operat de Thalys, după ce un bărbat s-a încuiat într-o toaletă, informează Reuters. Poliția a anunțat pe Twitter că trenul și mai multe peroane au fost evacuate ca măsură de precauție și a fost adus un negociator pentru a discuta cu bărbatul.

Trenul, operat de Thalys (companie feroviară care asigură legături internaționale cu trenuri de mare viteză între Franța, Belgia, Olanda și Germania), este similar celui în care a avut loc incidentul din august, când un bărbat suspectat că voia să comită un atac a fost împiedicat de mai mulți pasageri să-și ducă planurile la bun sfârșit.

Compania Thalys a scris pe contul său de Twitter că 'forțele de securitate au situația sub control' și că 'nu există niciun risc pentru pasageri'.

Martori oculari au povestit că bărbatul s-a urcat în tren tocmai când garnitura era pe punctul să plece din gară și apoi s-a încuiat într-o toaletă.

Compania națională de căi ferate din Olanda, NS, a anunțat întreruperi ale traficului feroviar în jurul orașului Rotterdam ca urmare a incidentului și a avertizat pasagerii să se aștepte la întârzieri de până la o oră. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia