Poliția turcă a arestat două persoane suspectate că pregăteau un atentat sinucigaș la Ankara, de Revelion

Poliția turcă a arestat două persoane suspectate că pregăteau un atentat sinucigaș la Ankara, de Revelion

Poliția turcă a arestat două persoane la Ankara, suspectate că sunt membri ai grupării teroriste Statul Islamic și că pregăteau un atentat sinucigaș de Revelion în capitala Turciei, a anunțat miercuri o oficialitate turcă. 'Îi bănuim că ar fi membri ai Statului Islamic și că pregăteau un atentat de Revelion în capitala' Turciei, Ankara, a declarat pentru France Presse sursa citată sub rezerva anonimatului.

Cei doi suspecți au fost reținuți de poliția antiteroristă miercuri dimineața la Mamak, un cartier muncitoresc al capitalei Ankara, a declarat o altă sursă oficială.

Potrivit posturilor de televiziune, cei doi suspecți erau urmăriți de ceva vreme de către forțele speciale de poliție, care au decis în cele din urmă să-i aresteze.

Turcia se află în stare de alertă de la atentatul sinucigaș din 10 octombrie, din fața gării centrale din Ankara, soldat cu 103 morți și peste 500 de răniți. Autoritățile turce au indicat Statul Islamic drept principalul suspect de comiterea acestui atac, cel mai sângeros din istoria țării. După atacul de la începutul lunii octombrie, forțele de poliție și-au intensificat arestările în mediile jihadiste din Turcia.

AGERPRES www.agerpres.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Foarte interesante amănunte!

4 Lumea interlopă este în doliu

5 „Vladimir Putin a căzut pe scări și a făcut pe el”