Premierul malaezian, criticat pentru vacanța la golf cu Obama în timp ce țara sa este lovită de inundații

Premierul malaezian, criticat pentru vacanța la golf cu Obama în timp ce țara sa este lovită de inundații

Premierul malaezian Najib Abdul Razak a fost criticat dur joi pentru că își petrece vacanța în Hawaii jucând golf cu președintele american Barack Obama, în timp ce țara sa se confruntă cu unele dintre cele mai puternice inundații, transmite DPA.

Foto: (c) Xinhua/XINHUA ARHIVĂ

Peste 91.000 de persoane au fost strămutate, potrivit agenției oficiale de știri Bernama.

Internauții au bombardat pagina de Facebook a lui Najib cerându-i să se întoarcă acasă și să se ocupe de dezastru, după ce au apărut informații că s-ar afla la golf cu Obama.

Ultimul mesaj de joi al lui Najib, în care a menționat că este în contact cu adjunctul său, care este de asemenea președintele Comisiei Naționale pentru Managementul Dezastrelor, și i-a cerut să intensifice eforturile de a ajuta victimelor, a primit peste 1.300 de comentarii. Numeroși comentatori au criticat dur opțiunea sa de a merge în vacanță la golf în timpul inundațiilor.

Agenția Bernama a relatat că peste 91.000 de persoane erau evacuate joi și stăteau în sute de adăposturi improvizate în cele mai afectate șase state.

AGERPRES/(AS — editor: Ionuț Mareș)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...