Premierul turc îl compară pe Netanyahu cu ''teroriștii'' de la Paris

Premierul turc îl compară pe Netanyahu cu ''teroriștii'' de la Paris

Primul ministru al Turciei, Ahmet Davutoglu, a declarat joi, înainte de a pleca la Bruxelles pentru o întâlnire cu înalți oficiali ai Uniunii Europene, că omologul său israelian Benjamin Netanyahu este ''la fel de criminal precum teroriștii care au comis masacrul de la Paris'', relatează agenția de presă EFE.

Potrivit AFP, premierul islamo-conservator de la Ankara l-a acuzat pe Netanyahu că a comis în Gaza ''crime împotriva umanității'' echivalente celor comise de ''teroriști'' islamiști săptămâna trecută la Paris și care s-au soldat cu 17 morți.

''Aflat în fruntea unui guvern care bombardează copii jucându-se pe o plajă din Gaza, care a transformat uciderea de palestinieni în ceva firesc, care ucide cetățeni ai noștri în apele internaționale la bordul unei nave umanitare, Netanyahu comite o crimă împotriva umanității echivalentă masacrului comis de teroriști la Paris'', a declarat presei primul-ministru turc, înaintea de îmbarcarea în avion.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”