Proprietarul "obiectului suspect" găsit la Hanovra, un inginer care și-a uitat valiza cu componente electrice în tren

Proprietarul "obiectului suspect" găsit la Hanovra, un inginer care și-a uitat valiza cu componente electrice în tren

Proprietarul "coletului suspect" găsit marți seară în gara Hanovra, la scurt timp după ce o alertă teroristă a determinat anularea partidei de fotbal Germania-Olanda, ce urma să se desfășoare în același oraș, este un inginer care și-a uitat în tren o valiză plină cu cabluri și componente electrice, transmite vineri agenția EFE.

* Alerta despre amenințarea cu bombă la meciul de la Hanovra a venit de la servicii de informații străine (FOTO / VIDEO)
El s-a prezentat a doua zi la un birou de obiecte pierdute pentru a încerca să-și găsească valiza. În urma cercetărilor, autoritățile și-au dat seama că inginerul este o persoană de bună credință și în plus era complet străin de problemele pe care le-a provocat fără intenție.

Prin urmare, poliția germană a precizat că nu se va lua nicio măsură legală împotriva lui.

Însă el nu-și va mai recupera valiza, întrucât ea fost detonată la fața locului de către geniști, care au constatat apoi că obiectul suspect nu conținea material exploziv.

AGERPRES/(AS — autor: Sorin Popescu, editor: Flori Tiulea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante