Putin ar avea probleme cu spatele și ar fi fost tratat de un medic austriac (presa austriacă)

Putin ar avea probleme cu spatele și ar fi fost tratat de un medic austriac (presa austriacă)

Ziarul austriac Kurier a scris că președintele rus Vladimir Putin suferă de probleme cu spatele și că un expert vienez în ortopedie ar fi călătorit la Moscova pentru a-l trata, informează duminică Reuters.

Ziarul citat nu menționează nici numele medicului și nici sursa, dar dezvăluirile făcute contribuie la speculațiile privind starea de sănătate a președintelui rus. Putin nu a mai fost văzut în public și nu a mai avut apariții televizate de mai bine de o săptămână. El și-a amânat o întâlnire cu liderii din Kazahstan și Belarus, care ar fi trebuit să aibă loc în decursul acestei săptămâni.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a răspuns la telefon pentru a comenta informațiile din Kurier, scrie Reuters.

Anterior, Peskov a refuzat să comenteze o altă informație, făcută publică duminică de postul independent de televiziune Dojd, care relatase că liderul de la Kremlin nu s-ar fi aflat la Moscova în ultimele zile, ci la reședința sa de pe malul lacului Valdai, din provincia Novgorod. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...